Virtuele Maagband

De Virtuele Maagband        virtual gastric band

Vind jij jezelf te dik? Met de virtuele maagband val je af. 

virtuele maagbandMet de Virtuele Maagband ga je verantwoord, veilig en gezond afvallen. Zonder dieet en shakes van die overtollige kilo’s af. Emotie-eten en snaaien stopt. Vergoed door vele zorgverzekeraars.

Wat is De Virtuele Maagband?

Virtuele Maagband

De Virtuele Maagband is een denkbeeldige maagband die wordt aangebracht tijdens een hypnose sessie. Maar het is natuurlijk veel meer dan dat.
Het is een volwaardig programma van 5 sessies om de controle over je gewicht en je eet- en drinkgedrag weer terug te krijgen.
Dat betekent dat jij sterker wordt dan de emoties. Mede als gevolg van de herstelde hormoonbalans verdwijnt de drang om te snaaien en te snoepen.
Bovendien onderga je geen echte operatie. Dus ook geen gezondheidsrisico’s zoals bij een ziekenhuisopname bij een maagverkleining of maagomleiding.

Afvallen zonder dieet

Bij de Virtuele Maagband volg je geen dieet. Je mag gewoon alles blijven eten en legt de aandacht op het maken van gezonde keuzes. Dus geen Cambridgedieet, Slim Fit, Modifast, Weight Watchers of Atkins enz.
Je zult ze ongetwijfeld kennen, inclusief de jojo effecten.
In principe blijft bij diëten de onderliggende gedachte bestaan:
“Ik wil wel, maar ik mag niet.”
Zo’n verbod kun je best een tijd volhouden, maar het levert na zekere tijd druk en dus stress op. Ik hoor zo vaak dat mensen bijna hun hele leven al bezig zijn met afvallen.

Hypnose en onderbewustzijn

In hypnose krijgt je onderbewustzijn de informatie dat er een maagband is geplaatst, dat je eerder vol zit en stopt met eten.
Je onderbewustzijn reageert alsof je maag een stuk kleiner is geworden.
Bovendien komt er energie vrij om je streefgewicht te willen bereiken.

Het Programma

Het programma is  zo ontworpen dat:

  1. De aandacht ligt op het vergroten van je eigenwaarde en de persoon die je wilt zijn en in essentie ook bent.
  2. Je veilig en verantwoord afvalt.
  3. Je normaal kunt eten, zonder dieet, alleen anders dan je gewend bent.
  4. Er een blijvende verandering ontstaat in je eet- en drinkgedrag.
  5. Angst en frustratie dat je “het” niet volhoudt verdwijnen.

Nadat de maagband is geplaatst krijg je “De 10 gouden richtlijnen” die leidend zijn in het succesvol afslanken. Als extra ondersteuning ontvang je ook een professionele audio opname.

audio opname virtuele maagband

Audio opname: de virtuele maagband

Het bijkomend effect van het luisteren naar de audio opname zal zijn dat jouw stressniveau met stappen omlaag gaat. Daardoor kom je beter in je vel te zitten.
Als het stressniveau daalt, vermindert ook de aanmaak van het hormoon cortisol. Hoge cortisolwaardes hebben een vervelend effect op je lichaam. Je krijgt namelijk meer trek in suiker, je eetlust schiet omhoog en je slaat meer vet op rond je middel.

5 Sessies

Sessie 1: Intakegesprek en anamnesegesprek – Inventarisatie en analyse  van je eigen eet-en drinkgedrag – Bewustwording van de explosieve toename van suiker en snelle koolhydraten in ons voedsel – Praktische tips en inzichten vanuit de orthomoleculaire voedingsleer – Bespreking 1 richtlijn – Kennismaking met hypnose.

Sessie 2: Terugblik eerste sessie en eerste week – Bespreking en uitleg overige 9 richtlijnen – Versterken zelfvertrouwen – Kennis en inzicht m.b.t. de werking van de belangrijkste hormonen – Aanbrengen maagband – Praktische tips en inzichten vanuit de orthomoleculaire voedingsleer. Je ontvangt de audio-opname “Virtuele Maagband deel 1.”

Sessie 3: Evaluatie en terugblik vorige sessie – mentale/emotionele/psychische blokkades indien nodig en mogelijk opheffen m.b.v. het Simpson Protocol – Praktische tips en inzichten vanuit de orthomoleculaire voedingsleer.

Sessie 4: Bespreking van de gedragsveranderingen – Handhaving en versteviging nieuwe levensstijl m.b.v. hypnose – Eventueel afkeer creëren voor bepaalde producten ( bijv. chocolade).

Sessie 5: Terugblik vorige sessies –  Aandacht voor toekomstperspectief m.b.v. hypnose – Voortzetting van het nieuwe denken, voelen en gedrag – Je ontvangt na afloop een vervolg audio met als titel “De virtuele Maagband deel 2.”

Afsluiting van de therapie door een professionele fotoshoot van ongeveer 45 minuten in de studio van Foto Ingrid in Bergen. Dit wordt je gratis aangeboden, inclusief een door jezelf gekozen en uitvergrote foto op canvasdoek. (Uiteraard op vrijwillige basis)

Tussen de sessies door, is het mogelijk om contact te houden. Dat kan via de mail, telefonisch of WhatsApp. Deze service is gratis.
Na afloop van de therapie blijft een groot aantal cliënten mij wekelijks berichten hoe het gaat. Dat is geen must, maar het wordt als prettig en extra stimulans ervaren.

Hoe lang duurt het

Het programma  zelf duurt 5 tot 7 weken. Het is ontwikkeld door de Engelse hypnotherapeut Sheila Granger.

Sheila Granger

Sheila Granger

Ik ben door haar persoonlijk opgeleid en heb de licentie verkregen om het originele programma “The Virtual Gastric Band” aan te bieden in Nederland.

De nieuwsmedia (o.a. BBC) in het Verenigd Koninkrijk, Amerika, Canada en Australië publiceren met regelmaat over de successen van de Virtuele Maagband. Misschien heb je zelf ook een artikel gelezen in een van de Nederlandse dag- en weekbladen. (Het AD, De Limburger, Linda ,Vriendin, Viva enz. )

virtuele maagband

Het Resultaat: slanker en opgelucht

Je bent niet meer constant met eten bezig, maar gaat veel bewuster met voeding om en maakt betere keuzes. Bovendien voelt het als een opluchting om vrij te zijn van die jarenlange gedachtes over je gewicht en wat je wel en niet mag eten.
Het verwachte resultaat voor de eerste week is gemiddeld 1 tot 3 kilogram gewichtsverlies. virtuele maagband

Vervolgens val je 0,5 tot 1 kilo per week af. (Om 1 kilo af te vallen, moet je 7000 kilocalorieën verbranden, of minder binnen krijgen.)
80% van de cliënten is na 10 tot 12 weken 10 kg slanker. Dat betekent vaak 1 tot 2 kledingmaten minder. (Ervaringen) 

De beloning

  • Een veel beter figuur.
  • Je draagt de kleren die leuk vindt en die passen. Je kijkt nu weer graag in de spiegel
  • Je voelt je energiek en fitter.
  • Je bent trots op jezelf, geniet van je zelfvertrouwen en staat positiever in het leven
virtuele maagband

Ik ben 14 kilo afgevallen

Als je nu voor een spiegel staat, dan kijk je wel naar jezelf en… met veel voldoening.

Als je nu een weegschaal ziet, ga je er wel op staan en… ben je trots op jezelf.

Als er nu gesprekken zijn die gaan over gewicht en afvallen…sta jij in je kracht.

virtuele Maagband

De opleiding “Master Your Health”  in 2016 gevolgd bij orthomoleculair therapeut Ir.ing. M. Boulahrir Eindhoven.

Gemakkelijk en snel aanmelden
Bel: 06-51570564

Of nu

 

home