Quantum healing

Quantum healing

energetisch behandlenQuantum healing

Quantum healing is een methode van bewustwording, waarbij je buiten jouw denken direct in je gevoel komt. Dit gebeurt moeiteloos.

Tijdens een quantumsessie maak je contact met jouw innerlijke. Via lichte aanrakingen word je bewust hoe jouw lichaam reageert en welke rol het controlesysteem van je verstand speelt. Datzelfde controlesysteem zorgt ervoor dat je de klachten/problemen vasthoudt en niet loslaat.
Je ontdekt dat je lichaam een eigen intelligente bezit en dat je lichaam kleine, spontane bewegingen maakt die je alleen maar hoeft te volgen. Dat gebeurt vanzelf en je hoeft er geen inspanning voor te leveren.

Door de lichte, gerichte aanrakingen ontstaat er een pendelbeweging van je lijf en voel je je heel rustig, kalm en vredig. Tegelijkertijd wordt je aandacht gefocust op lichamelijke veranderingen en sensaties, waardoor je uit je hoofd komt en direct in je gevoel.
Al vrij snel daarna ervaar je een  weldadige rust die voelbaar is in lichaam en geest. Daarmee is het helingsproces in gang gezet. De inwerking van de behandeling gaat voorbij aan het denken en verandert onmiddellijk jouw energie.

Als deelnemer bij een seminar in Praag 2023

Het energetisch veld

Einstein en andere wetenschappers ontdekten in de vorige eeuw, wat natuurvolkeren ook al wisten: Er is een alles omvattend energieveld is, waar wij mensen deel van uit maken en waarin alles voorhanden is. Zonder deze levensenergie is leven niet mogelijk. Alle informatie uit alle tijden ligt er in opgeslagen. Dit energetisch veld wordt ook wel quantumveld genoemd. Zwaartekracht, elektro magnetisme, helderziendheid, homeopathie, genezing op afstand, pijn afbidden, mediumschap en vele, vele andere fenomenen en processen zijn te herleiden tot dit quantumveld. Binnen de quatumtheorie staat niets vast en is alles mogelijk. Er bestaat dus veel meer dan wij met ons verstand kunnen beredeneren, snappen en verklaren.

?

Ik heb opleidingen gevolgd bij:

  • Dr. Frank Kinslow;  grondlegger van Quantum entrainment.
  • Dr. Joe Dispenza (bekend van de film What the bleeb do we know.)
  • Dr.Kam Yuen; grondlegger Yuen methode en 35e generatie Shaolin master.
  • Gunther de Jong; de grondlegger van Touch of Matrix in Nederland.
  • Sandor Joo;  trainer Sjamanisme, Intuïtieve Ontwikkeling en Healing bij het voormalige Han Fortmann centrum in Nijmegen.

Gemakkelijk en snel aanmelden?
Bel: 06-51570564.

Of nu

home