Quantum Healing

Quantum Healing

Quantum Healing is een methode van bewustwording en praktische healing.

Met gebruikmaking van slechts lichte, gerichte aanrakingen versnel je het zelfhelend vermogen van het lichaam. Het lichaam komt in beweging en botten hervinden hun oorspronkelijke positie weer. Tegelijkertijd wordt je aandacht gefocust op lichamelijke veranderingen en sensaties, waardoor je uit je hoofd komt en direct in je gevoel.

Het energetisch veld

Natuurkundigen zoals o.a. Einstein ontdekten dat er een alles omvattend energieveld is, waarin wij deel van uit maken en waarin alles voorhanden is. Zonder deze levensenergie is leven niet mogelijk.

Alle informatie uit alle tijden ligt er in opgeslagen. Dit energetisch veld wordt ook wel quantumveld genoemd. Zwaartekracht, elektro magnetisme, helderziendheid, homeopathie, genezing op afstand, pijn afbidden, mediumschap en vele, vele andere fenomenen en processen zijn te herleiden tot dit quantumveld.

Energetisch behandelen

Tijdens een sessie Quantum Healing maak ik contact met het energieveld. Vervolgens stem ik af op de frequentie die nodig is waardoor de transformatie kan plaatsvinden en jij in jezelf blokkades, zoals pijn en spanning voelt verdwijnen. In de regel gaat dit gepaard met een beweging naar achteren van het lichaam.

Vrij snel daarna ervaar je een  weldadige rust die voelbaar is in lichaam en geest. Het helingsproces is daarmee in gang gezet. De behandelingen gaan voorbij de materie en werken op energetisch niveau.

Access Consciousness Bars

Een andere vorm van energetische behandelen is:  Access Consciousness Bars.
Je hoofd wordt op 32 punten gedurende 75 minuten zachtjes aangeraakt. Daardoor kunnen ze moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen. De punten bevatten ideeën, gedachten opvattingen overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. In het ergste geval voel je je na afloop van de sessie totaal ontspannen.

Ik heb opleidingen gevolgd bij:

  • Gunther de Jong, de grondlegger van Touch of Matrix in Nederland.
  • De Amerikaanse arts dr. Kam Yuen, een 35e generatie Shaolin master.
  • Sandor Joo, trainer Sjamanisme, Intuïtieve Ontwikkeling en Healing bij het Han Fortmann centrum in Nijmegen.
  • Dr.Joe Dispenza ( bekend van de film “What the bleeb do we know.”)

Gemakkelijk en snel aanmelden?
Bel: 06-51570564.

Of nu