Quantum healing

Quantum healing

energetisch behandlenQuantum healing is een methode van bewustwording en praktische healing.

Tijdens een sessie healing maak ik contact met jouw energieveld en ontstaat er verbinding met jouw en mijn autonome zenuwstelsel. Met slechts lichte, gerichte aanrakingen versnelt zich het zelfhelend vermogen van je lichaam. In de regel gaat dit gepaard met een beweging naar achteren van het lichaam. Tegelijkertijd wordt je aandacht gefocust op lichamelijke veranderingen en sensaties, waardoor je uit je hoofd komt en direct in je gevoel. Je ontdekt dat je zelf de oplossing voor je klacht of probleem, veelal onbewust en onwetend, in stand houdt.

Al vrij snel daarna ervaar je een  weldadige rust die voelbaar is in lichaam en geest. Daarmee is het helingsproces in gang gezet. De inwerking van de behandeling gaat voorbij aan het denken en verandert onmiddellijk jouw energie.

Als deelnemer bij een seminar in Praag 2023

Het energetisch veld

Einstein ontdekte dat er een alles omvattend energieveld is, waarin wij deel van uit maken en waarin alles voorhanden is.  Zonder deze levensenergie is leven niet mogelijk. Alle informatie uit alle tijden ligt er in opgeslagen. Dit energetisch veld wordt ook wel quantumveld genoemd. Zwaartekracht, elektro magnetisme, helderziendheid, homeopathie, genezing op afstand, pijn afbidden, mediumschap en vele, vele andere fenomenen en processen zijn te herleiden tot dit quantumveld.

 

?

Ik heb opleidingen gevolgd bij:

  • Dr. Frank Kinslow;  grondlegger van Quantum entrainment.
  • Dr. Joe Dispenza (bekend van de film What the bleeb do we know.)
  • Dr.Kam Yuen; grondlegger Yuen methode en 35e generatie Shaolin master.
  • Gunther de Jong; de grondlegger van Touch of Matrix in Nederland.
  • Sandor Joo;  trainer Sjamanisme, Intuïtieve Ontwikkeling en Healing bij het voormalige Han Fortmann centrum in Nijmegen.

Gemakkelijk en snel aanmelden?
Bel: 06-51570564.

Of nu

home