10 Tips tegen snoepzin

10 Tips tegen snoepzin

Hier kom je te weten hoe je 10 Tips tegen snoepzin gemakkelijk kunt toepassen en hoe je de drang om te snoepen kunt voorkomen.

Snoepzin ontstaat in je brein.
De hersens krijgen het signaal dat je bloedsuikerspiegel te laag is en het alarm wordt ingeschakeld: “Ik moet nu iets snoepen, snaaien of snacken”. De emotie wint van de ratio, want de herinnering aan en de drang naar het genotsgevoel is onweerstaanbaar. Toch kun je er wel degelijk wat aan doen. Allereerst kies voor producten die voeden in plaats van vullen. Koop zoveel mogelijk verse producten en vermijd de zakjes en de pakjes.
En hier zijn de 10 Tips tegen snoepzin. pure chocola tegen snoepzin1. Trakteer jezelf dagelijks op een stukje pure chocolade (minstens 75% pure cacao) i.p.v. je normale snoepjes, of melkchocola.

abrikozen tegen snoepzin2. Neem 3 a 4 stukjes ongezwavelde gedroogde of verse abrikozen en eet daarbij een handvol ongebrande noten.

appel met kaneel tegen snoepzin3. Als je een appel eet of een bakje yoghurt met fruit, strooi er kaneel over heen.

een omelet tegen snoepzin4. Begin de dag met een omelet of met 2 gekookte eieren i.p.v. een boterham met jam of hagelslag.

zoete aardappel tegen snoepzin5. De standaard aardappel of pieper vervangen door bataat, of de zogenaamde zoete aardappel.

6.  Voeg avocado toe aan de maaltijd.

7. Eet elke dag 500 gram groenten.

8. Bak in kokosolie (extra vierge) of in roomboter van grasgevoerde koeien. In alle supermarkten verkrijgbaar.

10 tips tegen snoepzin9. Zet een kan water met citroen- of limoenschijfjes, sinaasappelstukjes of druiven op tafel. Doe er meteen een glas bij.

10 tiops tegen snoepzin10. Neem volkorenproducten (o.a. havermout-spelt) 

Als je deze 10 Tips tegen snoepzin opvolgt zul binnen 1 week merken dat de drang naar snoepen, snaaien en snacken zeer sterk is verminderd 

Gemakkelijk en snel aanmelden? Bel: 06-51570564.
Of nu

Home