Levenskunst

Levenskunst

spiritualiteit

Levenskunst is een speciaal programma als je verdieping wilt in je leven. Het gaat over keuzes maken en de kracht van het kiezen.

De oppervlakkigheid in relaties, de waan van de dag en de macht van het ego houden je weg van wie jij in essentie bent.  Vanuit verschillende disciplines werken we aan een voller mens-zijn. Je ontdekt dat blokkades op psychisch, lichamelijk, emotioneel, mentaal, psychologisch en spiritueel kunnen doorwerken en onbewust, onbedoeld en ongewild je leven bepalen.
Je ervaart:

  • Haptonomische aanrakingen en haptonomische massages die jouw gevoelswereld openen.
  • Energetische behandelingen en de uitwerking daarvan.
  • Familieopstellingen die jouw inzicht verschaffen in de positie, plaats en lotsverbondenheid met je familie of gezin.
  • Vanuit Astrologie, Tarot en Numerologie een persoonsanalyse, gestoeld op  eeuwenoude observaties, perspectieven en symboliek.
  • NLP en Hypnosetechnieken die inzichten verschaffen in hoe je de werkelijkheid waarneemt en er betekenis aan geeft. Je leert patronen herkennen en analyseren in je eigen menselijke waarden, denkprocessen, gedrag en hun onderlinge interactie.

Helderheid

In  eerste instantie gaan we intensief aan de slag met vier posities die helderheid en duidelijkheid verschaffen over:

  1. Je gewenste situatie. Wat wil je bereiken? Waar wil je naar toe? Wat is jouw doel?
  2. Je huidige situatie. Hoe is het nu? Wat doe je nu? Waar ben je nu?
  3. Je hindernissen. Waar loop je tegen aan? Wat houdt je tegen? Wat zijn je belemmerende overtuigingen en je blokkerende emoties?
  4. Je hulpbronnen. Van jezelf, maar ook die van jouw omgeving. Hoe zet je jouw kwaliteiten en sterke kanten nu in en hoe kan dat veel beter. Werken met het onbewuste inzetten om veranderingen te creëren die leiden tot veranderingen.

Het resultaat

Je komt in verbinding met wie je bent, waar je staat en waar je naar toe wilt. Wat je hebt te leren van je verleden en hoe je van daaruit inhoud en vorm geeft aan je huidige bestaansgeluk.

Mijn opleiding heb ik gevolgd bij  het NLP opleidingsinstituut  Vidarte in Den Bosch, de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen en bij de het Han Fortmann Instituut in Nijmegen.

  

Gemakkelijk en snel aanmelden
Bel: 06-51570564

Of nu