Energetisch behandelen

Energetisch behandelen

energetisch behandlen

Energetisch behandelen is een methode van bewustwording en praktische healing.

Tijdens een sessie energetisch behandelen maak ik contact met jouw energieveld en ontstaat er verbinding met jouw en mijn autonome zenuwstelsel. Met slechts lichte, gerichte aanrakingen versnelt zich het zelfhelend vermogen van je lichaam. In de regel gaat dit gepaard met een beweging naar achteren van het lichaam. Tegelijkertijd wordt je aandacht gefocust op lichamelijke veranderingen en sensaties, waardoor je uit je hoofd komt en direct in je gevoel. Je ontdekt dat je zelf de oplossing voor je klacht of probleem, veelal onbewust en onwetend, in stand houdt.

Al vrij snel daarna ervaar je een  weldadige rust die voelbaar is in lichaam en geest. Daarmee is het helingsproces in gang gezet. De inwerking van de behandeling gaat voorbij aan het denken en verandert onmiddellijk jouw energie.

Het energetisch veld

Einstein ontdekte dat er een alles omvattend energieveld is, waarin wij deel van uit maken en waarin alles voorhanden is.  Zonder deze levensenergie is leven niet mogelijk. Alle informatie uit alle tijden ligt er in opgeslagen. Dit energetisch veld wordt ook wel quantumveld genoemd. Zwaartekracht, elektro magnetisme, helderziendheid, homeopathie, genezing op afstand, pijn afbidden, mediumschap en vele, vele andere fenomenen en processen zijn te herleiden tot dit quantumveld.

Access Consciousness Bars

energetisch behandelen

access bars behandelpunten

Een vorm van energetisch behandelen is:  Access Consciousness Bars.
Je hoofd wordt op 32 punten gedurende 75 minuten zachtjes aangeraakt. Daardoor kunnen ze moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen. De punten bevatten ideeën, gedachten opvattingen overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Na afloop van de sessie voel je totale ontspanning.

             access bars

 

?

Ik heb opleidingen gevolgd bij:

  • Gunther de Jong, de grondlegger van Touch of Matrix in Nederland.
  • De Amerikaanse arts dr. Kam Yuen, een 35e generatie Shaolin master.
  • Sandor Joo, trainer Sjamanisme, Intuïtieve Ontwikkeling en Healing bij het Han Fortmann centrum in Nijmegen.
  • Dr.Joe Dispenza ( bekend van de film “What the bleeb do we know.”)

Gemakkelijk en snel aanmelden?
Bel: 06-51570564.

Of nu

home