Virtuele Maagband

De Virtuele Maagband rekent af met overgewicht.                    virtual gastric band

 afvallen met de virtuele maagband

 Maagband

Met de Virtuele Maagband ga je verantwoord, veilig en gezond afvallen. Zonder dieet en zonder shakes de overtollige kilo’s kwijtraken. Emotie-eten stopt.

Het is een denkbeeldige maagband die wordt aangebracht tijdens een hypnose sessie. Maar het is natuurlijk veel meer dan dat. Het is een volwaardig programma van 5 sessies om de controle over je gewicht en je eet- en drinkgedrag weer terug te krijgen. Dat betekent dat jij sterker wordt dan de emoties die aanzetten tot verkeerde keuzes zoals snaaien en snoepen.

Afvallen zonder dieet

Bovendien, het is geen dieet. Geen Cambridge, Sonja Bakker, Weight Watchers of Herbalife enz.
Hoeveel heb je er door de jaren heen al gevolgd? En hoe vaak heb je te maken gehad met de jojo effecten? In principe blijft bij diëten de onderliggende gedachte bestaan: “Ik wil wel, maar ik mag niet.”  Zo’n verbod kun je best een tijd  volhouden, maar levert op den duur druk en dus stress op. Alsof iets dat van buitenaf is opgelegd, misschien wel door jezelf, waardoor je je niet vrij voelt. Ik hoor vaak dat mensen hun hele leven al bezig zijn met afvallen.

Hypnose en het onderbewustzijn

In hypnose krijgt je onderbewustzijn de informatie dat er een maagband is geplaatst, dat je eerder vol zit en stopt met eten.
Je onderbewustzijn reageert alsof je maag een stuk kleiner is geworden.
Bovendien komt er tijdens de hypnosesessies energie vrij om het verleden achter je te laten en om een nieuwe koers in te zetten naar de slankere toekomst.

Het programma De Virtuele Maagband is zo ontworpen dat:

 1. Je verantwoord, veilig en gezond afvalt. Je voelt je tevreden.
 2. Je normaal kunt eten alleen anders dan je gewend bent.
 3. Er een blijvende verandering ontstaat in je eet- en drinkgedrag.
 4. Angst en frustratie dat je “het” niet volhoudt verdwijnen.
 5. De aandacht ligt op het vergroten van je eigenwaarde en de persoon die je wilt zijn.

Nadat de maagband is geplaatst krijg je “De 10 gouden richtlijnen” die leidend zijn in het succesvol afslanken. Als extra ondersteuning ontvang je ook een professionele audio opname.

audio opname virtuele maagband

Audio opname: de virtuele maagband

Het bijkomend effect van het luisteren naar de audio opname zal zijn dat jouw stressniveau met stappen omlaag gaat. Daardoor kom je beter in je vel te zitten.
Als het stressniveau daalt, vermindert ook de aanmaak van het hormoon cortisol. Hoge cortisolwaardes hebben een vervelend effect op je lichaam. Je krijgt namelijk meer trek in suiker, je eetlust schiet omhoog en je slaat meer vet op rond je middel.

In totaal 5 sessies

 • Sessie 1: Uitvoerig intake/anamnesegesprek. – Inventarisatie en analyse  van je eigen eet-en drinkgedrag. –  Bespreking en uitleg van 1ste richtlijn. – Bewustwording van de explosieve toename van suiker en koolhydraten in ons voedsel. – Praktische tips en inzichten vanuit de orthomoleculaire voedingsleer.
 • Sessie 2: Terugblik eerste sessie. – Versterken zelfvertrouwen en eigenwaarde – Kennis en inzicht m.b.t. de werking van de belangrijkste hormonen – Aanbrengen maagband. – Bespreking van de overige 9 richtlijnen. – Uitleg en aanbieding van de CD/Audio opname. – Praktische tips en inzichten vanuit de orthomoleculaire voedingsleer.
 • Sessie 3: Terugblik vorige sessie. – Mentale/emotionele/psychische blokkades indien nodig opheffen m.b.v. het Simpson Protocol. – Praktische tips en inzichten vanuit de orthomoleculaire voedingsleer.
 • Sessie 4: Terugblik vorige sessie. – Handhaving en versteviging nieuwe levensstijl m.b.v. hypnose. – Eventueel afkeer creëren voor bepaalde voedingstoffen.
 • Sessie 5: Terugblik vorige sessie. –  Aandacht voor toekomstperspectief m.b.v. hypnose. – Voortzetting van het nieuwe denken, voelen en gedrag.
  Je ontvangt na afloop een vervolg CD met als titel De Virtuele Maagband deel 2.

Tussen de sessies door, is het mogelijk om contact te houden met mij. Dat kan via de mail, telefonisch of WhatsApp. Deze service is gratis.
Ook na afloop van de therapie blijft een groot aantal cliënten mij wekelijks berichten hoe het afvallen doorgaat. Uiteraard is dat geen must, maar het wordt als prettig ervaren.

Hoe lang duurt het

Het programma duurt 6 tot 8 weken. Het is ontwikkeld door de Engelse hypnotherapeute Sheila Granger.

Sheila Granger

Sheila Granger

De nieuwsmedia (o.a. BBC) in het Verenigd Koninkrijk, Amerika, Canada en Australië publiceren met regelmaat over de successen van de Virtuele Maagband. Het Engelse Ministerie van Gezondheid is inmiddels een samenwerkingsverband met haar aangegaan.

In 2014 al ben ik door haar persoonlijk opgeleid en heb de licentie verkregen om het originele programma “The Virtual Gastric Band” aan te bieden in Nederland.

certificaat virtuele maagband

Het Resultaat: slanker en tevreden

Je bent niet meer constant met eten bezig, maar gaat veel bewuster met voeding om en maakt betere keuzes. Bovendien voelt het als een opluchting om vrij te zijn van die jarenlange gedachtes over je gewicht en wat je wel en niet mag eten.
Het verwachte resultaat voor de eerste week is gemiddeld 1 tot 3 kilogram gewichtsverlies. gewichtsverlies

Vervolgens val je 0,5 tot 1 kilo per week af. (ter info: om 1 kilo af te vallen, moet je 7000 kilocalorieën verbranden.)
80% van de cliënten is na 10 tot 12 weken 8 tot 10 kg slanker. Dat betekent vaak 1 tot 2 kledingmaten minder. (Ervaringen) 

Resultaat vastleggen

Een professionele fotoshoot van 45 minuten in de studio van Foto Ingrid in Bergen vormt de afsluiting van de therapie. (Uiteraard op vrijwillige basis) Op ongedwongen, maar vakkundige wijze maakt zij een prachtige portretfoto van je.
Die wordt je gratis aangeboden, inclusief een door jezelf gekozen en uitvergrote foto.

Jouw beloning

Melanie viel 14 kilo af.

 • Blij met je nieuwe figuur.
 • Kleren aan die je leuk vindt en passen.
 • Je voelt je energiek.
 • Frustratiegevoelens zijn verleden tijd.
 • Je hebt veel meer zelfvertrouwen en eigenwaarde

Als je nu een spiegel ziet, dan kijk je wel naar jezelf en… met veel voldoening.
Als je nu een weegschaal ziet, ga je er wel op staan en… je bent trots op jezelf.
Als er nu gesprekken zijn die gaan over gewicht en afvallen…sta jij in je kracht.

Ben je nieuwsgierig geworden of de virtuele maagband ook iets is voor jou? Bel me op: 06 51570564
Je kunt ook op onderstaande button klikken. Binnen 24 uur krijg je antwoord.

 

home