Stoppen met Roken

Stoppen met Roken                           stoppen met roken

stoppen met roken

Stoppen met roken?

De Praktijk voor Hypnotherapie is al jarenlang de specialist in de behandeling van mensen die definitief willen Stoppen met Roken met hypnose.

Publieke Opinie

Was het zo’n tien tot vijftien jaar geleden nog vrij normaal dat je rookte, tegenwoordig is de publieke opinie ten aanzien van de roker compleet veranderd. Binnen roken is er niet meer bij, maar ook op openbare plekken en in de buitenlucht kom je steeds vaker een rokersverbod tegen. Afkeurende blikken en opmerkingen zoals : “Rook jij nog?” en “Zou je niet eens stoppen,” en ” Weet je wel hoe slecht roken voor je is,” zullen jou niet onbekend in de oren klinken.  Diep van binnen weet je natuurlijk ook wel dat het beter voor je gezondheid is om er mee te gaan stoppen.

Eentje maar…bestaat niet.

Wellicht ben je al vaker gestopt. En ook weer begonnen. De gedachte dat een sigaret geen kwaad kan, blijkt in de praktijk anders uit te pakken. “Eentje maar” worden er al snel twee, drie en vier en meer. Binnen een paar weken zit je weer op je oude niveau.

De oorzaak daarvoor:

 1. Je onderschat de supersnelle verslavende werking van nicotine.
 2. Je blijft het gevoel houden dat je iets mist. Dat je je maatje hebt verloren, dat je geen moment meer voor jezelf hebt, of dat een kopje koffie of biertje zonder sigaret lang niet zo lekker is. Je bent blijven denken als een roker.

Dan begint er een strijd in jezelf. De uitkomst is voorspelbaar. Je houdt het niet vol, en de beslissing om weer te gaan roken, laat niet lang meer op zich wachten.
Het kan je zelfs moedeloos maken.
De gedachte: “Was ik er maar nooit aan begonnen” zul je ook wel eens gehad hebben.

Ook jij kunt stoppen met roken

stoppen met roken

roken veroudert de huid

Jazeker!
Er is altijd een reden om wel te stoppen met roken. Of je nou 10, 20, 30, 40 of 50 jaar rookt. Het maakt ook weinig verschil of je veel of weinig rookt. Ook kettingrokers stoppen. Ben je er klaar mee? Dan is nu de tijd rijp  er voor.

Waarom zou het nu wel lukken?

Ik help je. Op de juiste manier.

Vroeger heb ik zelf gerookt en weet dus uit ervaring wat de valkuilen van de rookverslaving zijn. Tegelijkertijd weet ik hoe ik jou daar definitief van af kan helpen.

De rookverslaving zit verankerd in het onderbewuste deel van je brein. Door het inzetten van de modernste hypnosetechnieken gaan we die op 2 fronten aan pakken. En wel:

 • Lichamelijk 
 • Geestelijk  

De lichamelijke afhankelijkheid valt eigenlijk nog wel mee. Nicotine mag dan wel een zeer verslavende stof zijn, het is na 3 tot 4 dagen ook weer uit je lichaam.
De geestelijke verslaving en de gewoonte blijven langer parten spelen, omdat je denkt en gelooft dat je niet zonder sigaret kunt. Dat is een illusie.

Een niet roker worden, zijn en blijven

In de 2 sessies ontdek je welke invloed die geestelijke verslaving heeft en hoe die jou in zijn greep houdt. We doorbreken de gedachtegang dat het jou niet zal lukken.
Hoop (“ik hoop dat het lukt”) en twijfel, ( “ik ga het proberen”)  maken plaats voor zelfbewustzijn, zelfvertrouwen en kracht.

Hoewel we twee sessies inzetten, stoppen de meeste cliënten al na de eerste sessie, omdat de hunkering naar de sigaret dan al weggenomen is en de motivatie optimaal is.

Door in hypnose te gaan, pakken we  de verslaving aan en schakelen we hem uit. Tegelijkertijd ontdek je dat je sterker bent dan de verleidingen, de terugvalsymptomen en de ontwenningsverschijnselen. Bovendien geef ik je de handvaten om daar succesvol mee om te gaan, zodat je de controle over je gedrag weer terugkrijgt.

Is er dan nooit meer de gedachte aan een sigaret, of heb ik er geen zin meer in?

Jawel, je denkt echt nog wel eens aan een sigaret en je hebt er ook nog wel eens zin in. Maar je bewustzijn is veranderd. Je voelt je goed ook zonder die sigaretRoken behoort tot het verleden. De knop is omgezet. Je doet het niet meer.

Jouw voordelen 

stoppen met roken

Stopdatum prikken

 • Je bent niet meer verslaafd en krijgt je gezondheid terug
 • Je conditie verbetert en je herstelt sneller (het hoesten houdt op)
 • Je huid en haren zien er fris uit
 •  De stank van rook verdwijnt uit je mond en uit je kleren 
 • Je smaak en geur verbeteren
 • Je tanden worden sterker en witter
 • Je kunt je geld aan leuke dingen besteden
stoppen met roken

Rokers zijn gemiddeld € 150 per maand kwijt

Voormalige rokers zijn allemaal hartstikke blij dat ze de stap gezet hebben. Er zijn mensen bij die meer dan 40 jaar gerookt hebben.

Lees hun verhaal over het Stoppen met Roken  maar eens in: Ervaringen

Het resultaat

75% stopt ermee. En daar kun jij ook bij horen. Ik help je, je hoeft het niet alleen te doen.

Ben je nieuwsgierig geworden of wil je nog meer weten, bel me dan: 06 51570564
Je kunt ook op onderstaande button klikken. Binnen 24 uur krijg je antwoord.

  

home