Over Mij

 

Over Mij
Het is mijn missie om jou te helpen “beter” te worden. Beter op het gebied van gezondheid en welzijn. Om de levensstroom van energie weer te voelen en de heelheid van hoe je als mens bedoeld bent. Waar weer verbinding is tussen hoofd en hart.
Jou te helpen de weg in jezelf (terug) te vinden naar innerlijk geluk en gezondheid. Dat inspireert en motiveert mij en ik ervaar het als een constante bron van zingeving.
Ik streef er naar om jou de best mogelijke hulp te bieden. Integer en met toewijding.

Ik ben therapeut geworden omdat ik geïnspireerd werd en door de therapieën die ik zelf leerde. Door de mensen die hun vak verstonden en vol passie hun kennis en wijsheid aan mij overdroegen.
Het geeft mij voldoening als ik mensen kan helpen en ze me laten weten: “Ik heb mijn energie weer terug, ben nog steeds gestopt met roken, ben afgevallen, ben mijn angst kwijt, of gewoon: ” het gaat goed met me, ik zit weer lekker in mijn vel.”

Levensverhaal                                             

In 1976 begon mijn loopbaan in het onderwijs. Ik dacht huisje, boompje, beestje gevonden te hebben. Het avontuur trok echter, want mijn langgekoesterde wens was om in het buitenland te werken. Maar, dat liet nog een tijd op zich wachten. Rond mijn dertigste gebeurden er in mijn leven dingen waar ik maar geen vat op kreeg. Daarom besloot ik in therapie te gaan, waarbij ik koos voor hypnotherapie.
Een goede keus bleek achteraf, want ik kreeg nieuwe inzichten in mijzelf, mijn achtergrond, opvoeding en omstandigheden.
In 1995 verhuisde ik met mijn gezin naar het noordwesten van Pakistan waar ik directeur werd van een Nederlandse school. We reisden veel door Azië en kwamen in aanraking met islam, hindoeïsme en boeddhisme in een voor mij totaal andere wereld.
Aan den lijve ervoer ik destijds de enorme culturele, sociale en economische  verschillen tussen mijn Westerse achtergrond en die van het Oosten, maar zag ook overeenkomsten.

Het buitenlandse verblijf bleek achteraf van grote invloed te zijn op mijn verdere leven. Ik besefte inmiddels dat waar ook ter wereld, mensen altijd en overal op zoek zijn naar geluk, liefde en gezondheid. Die zoektocht herkende ik ook in mijn eigen persoon.

Ik volgde de beroepsopleiding tot hypnotherapeut en haptotherapeut. Jaren later gevolgd door trainingen nlp, emdr, familieopstellingen en energetisch werk.

Mijn passie kwam te liggen bij de individuele hulpverlening en in 2006 opende ik mijn praktijk.
Sinds die tijd geef ik ook workshops energetische behandelingen en verzorg lezingen voor instellingen en bedrijven. Met name op het gebied van hypnose in combinatie met stoppen met roken en afvallen.
De laatste jaren is er een grote toeloop van mensen die een oplossing zoeken voor hun overgewicht en rookverslaving. Hierdoor is er specifieke en specialistische kennis en expertise ontstaan in de behandeling daarvan.

over mijn praktijk

Praktijk voor Hypnotherapie “Life in energy”

Gemakkelijk en snel aanmelden?
Bel: 06-51570564.

Of nu