Levenskunst

Levenskunst

Levenskunst is een speciaal programma als je verdieping wilt. De oppervlakkigheid in relaties, de waan van de dag en  de macht van het ego houden je weg van wie jij in essentie bent.  Vanuit verschillende disciplines werken we aan een voller mens-zijn. Je ontdekt dat blokkades op psychisch, lichamelijk, emotioneel, mentaal, psychologisch en spiritueel kunnen doorwerken en onbewust, onbedoeld en ongewild je leven bepalen.
Je ervaart:

  • Haptonomische aanrakingen en haptonomische massages die jouw gevoelswereld openen.
  • Energetische behandelingen en de uitwerking daarvan.
  • Familieopstellingen die jouw inzicht verschaffen in de positie, plaats en lotsverbondenheid met je familie of gezin.
  • Astrologie,Tarot en Numerologie welke een niet wetenschappelijke, maar  verrassende, treffende  en boeiende uitleg geven aan jouw persoon vanuit eeuwenoude observaties, perspectieven en symboliek
  • NLP en Hypnosetechnieken die inzichten verschaffen in hoe je de werkelijkheid waarneemt en er betekenis aan geeft. Je leert patronen herkennen en analyseren in je eigen menselijke waarden, denkprocessen, gedrag en hun onderlinge interactie.
levenskunst

Certificaat Opleidingsinstituut Vidarte

Helderheid

In  eerste instantie gaan we intensief aan de slag met vier posities die helderheid en duidelijkheid verschaffen over:

  1. Je gewenste situatie: Wat wil je bereiken? Waar wil je naar toe? Wat is jouw doel?
  2. Je huidige situatie: Hoe is het nu? Wat doe je nu? Waar ben je nu?
  3. Je hindernissen: Waar loop je tegen aan? Wat houdt je tegen? Wat zijn je belemmerende overtuigingen en je blokkerende emoties?
  4. Je hulpbronnen: Je hebt hulpbronnen die al in jezelf liggen, maar ook in jouw omgeving. Jouw kwaliteiten, jouw sterke kanten. Hoe zet je die nu in en hoe kan dat veel beter.

Het resultaat

Je komt in verbinding met wie je bent, waar je staat en waar je naar toe wilt. Wat je hebt te leren van je verleden en hoe je van daaruit inhoud en vorm geeft aan je huidige bestaansgeluk.

levenskunst

Gemakkelijk en snel aanmelden?
Bel: 06-51570564.

Of nu