Ervaringen

ervaringen

Ervaringen

 

Hier lees je de persoonlijke ervaringen van cliënten over:

  • Stoppen met Roken
  • Afvallen met de Virtuele Maagband
  • Andere behandelingen.

Mayke schreef op 11 oktober 2018 om 17:10 uur over de Virtuele Maagband

Hallo Wim,

Het is al enige tijd geleden dat we elkaar hebben gezien.

Inmiddels ben ik nog steeds op mijn streefgewicht en soms duik ik er zelfs nog onder.

Mijn gesprekken met jou waren als een spiegel die ik nodig had om te komen tot een gedragsverandering in mijn eetpatroon. Loslaten van wat je weet en de angst van …maar wat als ik op mijn streefgewicht ben. Want dan is het pas spannend.

Maar ik weet nu beter. Het is geen trucje wat je voor een korte periode helpt om naar een lager gewicht te komen. Het is niet eten van iets wat je wordt aangedragen op papier.

Het is anders eten, nog gezonder maar zeker ook lekkerder. Je bepaalt het zelf, en als je dat eenmaal beseft weet je ook dat het kan. Ik kan het, dat weet ik nu, ik wil het dat zeg ik nog steeds op zijn tijd tegen mezelf want niks voelt zo goed als “slank” zijn. Dat is zeker, en daarom doe ik het.

Inmiddels al ruim een half jaar, en ik hou het nu dus al 3 maanden moeiteloos vast. Zelfs na de vakantie pak je direct de draad weer op. Want we leven in het nu. Wat geweest is is geweest en morgen moeten we het nog maar zien. Dus vandaag maak ik het verschil. Dat verschil hebben we samen gemaakt Wim en daar ben ik je nog steeds dankbaar voor. Ik gun dit iedereen :)

MaykeFoto Mayke
22 februari 2018 79,6 kg.
Binnen 5 maanden onder de 72 kg en daar zit ik nu nog steeds op 11 oktober 2018. Ik kan het en ik doe het ❤️ groetjes Mayke

 

H. schreef op 27 juli 2018 om 14:36 uur over de Virtuele Maagband

Even een update: Het gaat goed! Zit momenteel op -/- 10 kilo! Ook het nieuwe slaapschema bevalt goed!

groet H.

T. schreef op 28 juni 2018 om 11:13 over de Virtuele Maagband

Goedemorgen Wim
De tussenstand is  92,8 vandaag. Blij, Blij!
Groetjes T.

Ingrid schreef op 21 maart 2018 om 09:54 ervaringen over de Virtuele Maagband.

Goeiemorgen Wim,
Het is even stil geweest en dat had alles te maken met mijn beslissing om je te mailen als ik mijn streefgewicht bereikt had. En vanmorgen was het zover…68kg! Ik ben trots op mezelf. Ik heb er zelfs een foto van gemaakt en naar vriendinnen gestuurd. Zoals beloofd schrijf ik bij deze ook een stukje over mijn ervaring voor je website.

Beste Wim,

Na verschillende diëten, het jojo-en dat daarbij hoort en bijna continu bezig zijn met wat ik wel wil maar niet mag eten besloot ik het afvallen over een andere boeg te gooien. Ik wilde de focus verleggen van eten naar mijn patronen en gedrag. Al zoekend kwam ik uit bij de virtuele maagband en jouw praktijk. Na een informatief telefoontje besloot ik mijn scepsis aan de kant te zetten en ervoor te gaan. En het resultaat is ernaar! Ik mag gewoon alles eten maar ik hoef het niet meer. Ik ben veel minder met eten bezig en het snaaien en gedachteloos snoepen zijn voorbij. Ik vind bewegen weer leuk in plaats van een noodzakelijk kwaad. Dit alles geeft rust. Ik eet bewuster, minder en geniet meer van mijn eten. Het is gelukt om mijn patronen en gedrag te veranderen. En daardoor heb ik nu mijn streefgewicht bereikt! Ik heb dit als een waardevol en prettig proces ervaren. Bedankt voor alles Wim.

Groetjes Ingrid

D. schreef  op 11 november 2017 om 10:28 uur zijn ervaringen m.b.t. vliegangst

Beste Wim,

Het lukte me niet eerder dan gisteren om te gaan skiën in Landgraaf. Zoals beloofd deel ik kort mijn (nieuwe) ervaringen daarover. Toegegeven: de eerste keer boven aan de helling was er sprake van enige adrenaline.Maar… alle afdalingen verliepen met een groot gevoel van vrijheid met veel aandacht op het genieten. Doordat de snelheid gemiddeld hoger was dan in het verleden ging het bochtenwerk veel soepeler! De angst om met achteropkomers te botsen is vrijwel verdwenen. Verder lukte het me regelmatig om in één keer de helling af te skiën zonder stoppen – was in het begin van het jaar heel anders. Daarnaast heb ik bijna 4 uur geskied, met veel plezier en nog nooit vertoond.Ik wil niet té euforisch zijn, maar het accent lag nadrukkelijk op het plezier en niet op de beren die ik tijdens de afdaling in het verleden meende te zien…Beste Wim, vol verwachting kijk ik uit naar soortgelijke ervaringen bij het schermvliegen. Overigens droom ik al enkele weken niet meer over het vliegen; ik heb daar in elk geval geen herinnering aan. Lijkt me ook een positief teken. Ik dank je heel graag voor jouw bijdragen aan veranderingen die ik bespeur. Een fijn weekend en tot dinsdag 16 uur.

Petria Sino schreef op dinsdag 22 augustus 2017 om 15:37 haar ervaringen met hypnotherapie in combinatie met EMDR om van Vliegangst af te komen.

Hoi Wim,
Via mijn schoonbroer (die van het roken afkwam door hypnose bij Wim) werd ik geadviseerd om contact op te nemen om van mijn vliegangst af te komen.

Mijn vliegangst begon zo’n 10 jaar geleden toen ik met familie naar Spanje op vakantie ging met het vliegtuig. Dit was mijn eerste vliegervaring en ik zag er tegen op. Op de heenreis zat ik verkrampt starend de reis uit. Na enkele dagen realiseerde ik mij dat ik ook nog terug moest vliegen. Ik vond dit zo erg dat ik van angst begon te hyperventileren. Dit hield niet op en tenslotte reed mijn man met mij naar een arts die mij meteen een injectie gaf om rustig te worden.

Ik kreeg ook pillen waarmee ik rustig zou blijven. Dit was niet genoeg en ik bleef hyperventileren. De vakantie werd afgebroken en met een maximale dosis pillen ben ik naar huis gevlogen. Daarna bleef ik angstig en kreeg antidepressiva. Ik heb ademhalingstherapie gehad welke mij iets geruster maakte. Een cognitieve vliegangsttherapie had geen resultaat en ook met accupunctuur kwam ik niet van mijn vliegangst af. Ik gaf bijna op.

Toen naar Wim om mijn verhaal te vertellen en hij stelde voor om eerst te zorgen dat ik mezelf weer kon ontspannen en mijn kijk op het leven te veranderen. Het voelde meteen goed. We kwamen er achter dat vooral de angst om de angst mij dwarszat en natuurlijk die vervelende ervaring van 10 jaar geleden. Door de therapie kreeg ik steeds meer zelfvertrouwen en daarna werd met EMDR mijn slechte ervaring “gewist” . Na twee keer bij Wim te zijn geweest halveerde ik mijn antidepressiva en dat ging gewoon goed!  Na de eerste EMDR sessie denk je niet dat het veel doet maar zoals Wim al aangaf heeft het brein tijd nodig om dit te verwerken, vooral in je slaap. Dat merkte ik. Ik kreeg hoofdpijn en kon niet veel hebben die eerste dagen. Soms was ik ook emotioneel en moe. Gelukkig kon ik wel mijn dagelijkse bezigheden en werk gewoon doen, zo erg was het nu ook weer niet. Na de tweede keer werd dit al minder en de derde en laatste keer deed ik ongeveer 10 dagen voor mijn geboekte vliegreis met mijn man naar Dublin. Daarna had ik vooral veel zelfvertrouwen. Ik kreeg ook tips van Wim hoe ik anders tegen dingen aan kan kijken. En het heeft gewerkt!!!!!! Ik ben naar Dublin gevlogen en de volgende dag weer terug. Het ging echt supergoed. Ik zat in het vliegtuig alsof ik in de bus zat en liet alles gewoon gebeuren. Waar was ik nou zo bang voor? Ik kan weer genieten en mijn droom om nog veel te reizen gaan waarmaken. Wim SUPER BEDANKT!
Groetjes Petria

Ton Gommans schreef op donderdag 17 augustus 2017 om 15:30 uur zijn ervaringen over Nagelbijten

Dag Wim,
Ik kwam niet voor een behandeling om te stoppen met roken of af te vallen, maar om te stoppen met nagelbijten. Een vervelend iets waar ik ongeveer 60 jaar mee bezig ben geweest. Ik heb, zonder succes, van alles geprobeerd ervan af te komen. Op een prettige manier heb je mij met 3 behandelingen verlost van deze onhebbelijkheid. Wat mij betreft mag je ook een blogcategorie ‘overige geslaagde behandelingen’ neerzetten. Veel succes en bedankt.
Ton Gommans

Marleen  schreef op woensdag 18 januari 2017 om 12:02 uur haar ervaringen over “Stoppen met Roken”
Hoi Wim!
Ik hoop dat alles goed met je gaat. Hier gaat alles nog steeds erg goed! Hans en ik zijn nog steeds gestopt met roken. Inmiddels drie maanden… iets wat ik niet durfde dromen!
Met een lichte twijfel belde ik je op om een afspraak te maken. Voor zowel Hans als voor mij. Daar kwam die dag dan. 21 oktober 15.00.

De hypnose vond plaats. Hoe dat voelt kan ik niet uitleggen. Maar dat het bijzonder was dat is een ding wat zeker is.
Ik weet dat ik tijdens de hypnose nog dacht, zou dit nou echt helpen? Maar ik liet het gebeuren en gaf me er aan over.

De rit terug naar huis was apart. Meteen word je geconfronteerd met je eigen verslavingsgedrag. Maar wonder boven wonder viel dat wel mee. We hebben zo onze eigen manier gevonden om er de eerste weken mee om te gaan. En het was echt makkelijker dan ik dacht! Ik was niet chagerijnig, ik snoepte niet, ik sportte veel, ik deed het gewoon! Te bizar voor woorden dacht ik nog!

Zoals ik al zei, we zijn nu drie maanden verder. Ik had nooit durven dromen dat ik dit kon. Want ondanks de hypnose moet je het zelf willen en zelf doen. Je vroeg me aan te geven wat ik tegen mezelf zou zeggen als het ff niet zo lekker zou gaan. Niet zeiken gewoon doen was mijn antwoord. En zo is het voor mij ook.

Heel veel mensen zeiden altijd tegen mij, het is een mindset. Ik kon dat woord niet meer horen puur omdat ik die mindset niet kreeg. Maar die heb jij me gegeven. En daar ben ik je dankbaar voor! Ik voel me beter, fitter, ik ruik letterlijk alles en elke dag als ik naar ons zoontje kijk denk ik.. ja dat is toch de beste reden!

Wij willen je bedanken voor je tijd en energie. Want zonder de hypnose was het een hele strijd geworden. Ik raad het iedereen aan! Ik hoop dat je nog genoeg plek in de agenda vrij hebt want het kan weleens druk gaan worden. 😉
Groetjes Marleen

Eva  schreef op vrijdag 6 januari 2017 om 23.14 uur haar ervaringen over de “Virtuele Maagband”.

ervaringen

Eva: “snaaimomenten bestaan niet meer.”

Beste Wim.

Mijn ervaring met de virtuele maagband.
In eerste instantie wil ik zeggen dat ik het vooral heel gezellig bij je vond. De sessies waren echt een stukje ontspanning voor me en ik heb er dan ook echt van genoten. Je hebt naast veel humor ook de nodige kennis wat betreft voeding.
Zodoende ben ik veel bewuster gaan eten; netjes 3 keer per dag en veel gezonder.
De virtuele maagband is in mijn geval zeker een stok achter de deur geweest! Ik heb hem lichamelijk niet gevoeld 😉 maar de sessies hebben wel degelijk mijn denken weten te beïnvloeden.
Ik eet stukken minder en de ‘snaaimomenten’ bestaan niet meer. Voorheen at ik zonder erbij na te denken, puur uit een emotie, dat is echt gestopt en dat heeft me nu al zeker in 2 maanden 6 kilo gewicht doen verliezen. Ook het soort eten dat ik eet is veranderd dat is voortgekomen uit onze gesprekken over voeding. Al met al een zeer aangename periode! Wim bedankt voor alles en … ‘ik wil het, ik kan het, ik doe het’!
Groetjes Eva
(update: 23-2-2017 62,8kg. Gestart op 28-10-2016 op 70,8 kg)

Marianne schreef op 22 oktober 2016 om 09:29 uur over angst bij haar 4 jarig dochtertje 
Hoi Wim,
Ik zou nog even terugkoppelen hoe het nu gaat met onze dochter. Ze gaat sneller slapen. Dit ook wanneer ik de deur dicht maak, ik niks meer terug zeg.. Ze schreeuwt niet meer maar zegt dan enkel nog een paar keer mama. Ze probeert nu wel papa uit haha.. Maar gaat beter! Slaapt sneller en is minder angstig.

Wat ik nog het meest bizarre vind..is dat ik vanaf ik bij jouw ben geweest, geen haar meer uit mijn hoofd heb getrokken! Ik zit er nog aan, maar trek er niks meer uit.. Dus nu al bijna twee weken!! Dankbaar!

Mariska schreef op 22 september 2016 om 12:10 uur haar ervaringen overStoppen met Roken”
Beste Wim,
Al meer dan 10 jaar deed ik de ene na de andere stoppoging. En daar zat de fout, vertelde je me. Ik moest het niet proberen….. Ik moest het doen!

Bij onze eerste ontmoeting vroeg je hoe ik me voelde. Ik was doodsbang. Niet om onder hypnose te gaan, maar dat het me weer niet zou lukken om te stoppen en dat ik weer die gevoelens van schaamte, mislukking, falen en wanhoop zou krijgen. Je was het laatste dat ik nog kon proberen om te stoppen met roken.

Je keek me aan vol zelfvertrouwen en je zei: ‘Mariska, dit gaat jou lukken. Jij gaat stoppen met roken!’ Ik durfde je niet te geloven, maar je had gelijk! Ik ben gestopt. En het kostte me niet eens veel moeite!!!

Ik zei tijdens de intake dat ik geen ex-roker wilde worden, maar dat ik een niet roker wilde zijn. Ik wilde niet constant bezig zijn met roken als ik gestopt ben. Ik wilde zijn zoals iemand die nooit gerookt heeft. Dat is gelukt, een niet roker was ik al na de eerste sessie en na de tweede sessie was ik zo blij!

Ik verafschuw roken van anderen helemaal niet. Ik ben gewoon neutraal, het doet me gewoon niks meer. Ik denk ook niet meer aan sigaretten en ik heb maar heel af en toe een moment dat ik zin heb in een sigaret. Ik zucht en de zin is al weg. Het is onvoorstelbaar. Ik ben zo goed als een niet roker.

Jij hebt me vrijheid gegeven en ik ben iedere dag dankbaar dat ik je via internet gevonden heb. Dankjewel, Wim!

Groetjes,
Mariska

Mirabel schreef op 9 augustus 2016 om 23:52 uur haar ervaringen over Stoppen met Roken”

ervaringen

Mirabel is heel blij dat ze is gestopt met roken.

Beste Wim, 

Via mijn moeder en ben ik aan jouw naam gekomen.

Mijn moeder, een verstokt roker, die al meer dan 50 jaar rookt en niet zo’n beetje ook. Als zij gestopt is met roken (DANKZIJ JOU) dan moet ik dat toch ook kunnen…..

En toen mijn 6 jarige dochtertje naar me toe kwam (en sinds dit schooljaar kan lezen) en zei “mama op dit pakje staat : roken = dodelijk……Waarom rook jij dan?” Zelden had ik me zo geschaamd en ik had gewoon geen antwoord voor haar. Ik dacht….dit is de limit.

En toen heb ik jou gebeld Wim!!!

HELP MIJ!! Ik wil stoppen met roken!! En na 2 sessies waar we het amper over roken hebben gehad maar over de meest prachtige en interessante onderwerpen …heb ik niet 1 sigaret meer gerookt. Ik heb een keuze gemaakt en die keuze is een ROOKVRIJ leven. Dat vind ik gemakkelijker dan stoppen met roken. Klinkt raar maar voor mij werkte dat wel. Elke dag dat ik niet meer rook is er weer 1 en het is zeker niet gemakkelijk maar ik doe het gewoon niet meer. En ik heb je advies opgevolgd en mezelf al heel wat kado gedaan ha ha.

Beste Wim, nogmaals dank voor de fijne gesprekken en het rookvrije leven (ook namens man en kinderen)
Groetjes Mirabel

Jeanne schreef op 13 juni 2016 om 11:18 uur haar ervaringen over de
 “Virtuele Maagband”
Hallo Wim,
Je vroeg mij om mijn ervaring op mail te zetten dus bij deze dan.

Wat ben ik blij dat ik de stap heb gezet om te kiezen voor de virtuele maagband en super blij dat ik met googelen bij LIFE-IN-ENERGIE terecht ben gekomen.
Wim je hebt mij laten inzien om op een relaxte manier te kiezen voor gezonde voeding.
Met dit programma heb je niet het idee dat je met een dieet bezig bent want je mag alles eten.
Je leerde mij anders denken en dat maakt het gemakkelijker en door de virtuele maagband zit je echt eerder vol.
3 maaltijden op een dag
De juiste keuzes maken
Voldoende sporten en bewegen
Elke dag een rustmoment inbouwen d.m.v. je cd luisteren (heerlijk moment)
Veel water drinken en that’s it.

Ik val gemiddeld 500 gram per week af en het allerbelangrijkste van de hele therapie is dat ik mij fantastisch voel en veel meer energie heb.
Ik ben er nog lang niet maar ga op deze voet verder en dan komt het zeker weten goed.

30 jaar lang vechten van het ene naar het andere dieet en 30 jaar lang afvallen en weer aankomen, nu hoef ik nooit meer te lijnen dankzij de virtuele maagband.

Wim bedankt voor je hulp en adviezen,

Groeten Jeanne

Annie schreef op 31 maart 2016 om 11:58 uur haar ervaringen over haar “depressie” en “stoppen met roken”
Hoi Wim
Het is al een aantal weken geleden dat ik voor het laatst bij je was.
Het gaat goed met me.
Ik kwam bij je om opnieuw te stoppen met roken, dat was de eerste keer heel makkelijk geweest. Maar door de gedachte dat ik wel heel af en toe een sigaretje met een vriendin kon roken was het dus weer helemaal mis gegaan.
Toen ik weer bij je kwam om te stoppen bleek dat toch niet zo makkelijk omdat ik behoorlijk depressief was.
Jij vond het verstandiger om daar eerst wat aan te doen ( bleek achteraf dat je daarin gelijk had)
Door de behandeling bij jou en aangepaste medicijnen gaat het weer heel goed met me.

En het stoppen met roken……..

Dat is ook weer gelukt, alleen had ik dat niet klaar gekregen.
Ik weet nu in ieder geval dat ik niet sterk genoeg ben om af en toe te roken.

Bedankt Wim.

Gr. Annie

Kim schreef op 21 februari 2016 om 20:36 uur  haar ervaringen over “De Angstbehandeling”
Hallo Wim,
Het is alweer een paar weken geleden dat ik bij je ben geweest.
En het gaat goed, heel goed zelfs. Sinds de behandelingen pieker ik niet meer zo extreem. En wat betreft de angst……. nou die is volledig verdwenen. Mijn zelfvertrouwen komt weer terug en ik maak me minder druk om de dagelijkse dingen. Ik merk dat ik heel veel aan de behandelingen heb gehad, dit had ik veel eerder moeten doen!
Ik ben je dan ook enorm dankbaar voor alles.

Tot ziens Wim!
Groeten Kim

Melanie schreef op 28-1-2016 om 14:36 uur  haar ervaringen over de “Virtuele Maagband”

ervaringen

Melanie is 14 kilo afgevallen

Hallo,
Ik ben eind september begonnen met de virtuele maagband, had een verwijsbrief van de dokter voor een maagband maar na op zoek te gaan op internet kwam ik bij de virtuele maagband uit en dit sprak mij wel heel erg aan. Het proberen waard dacht ik en dat is het zeker. Ben nu 14 kilo afgevallen en het gaat nog steeds goed. Je leert door de hypnose de juiste keuzes te maken en je kunt gewoon minder eten. Ik at heel veel en snoepte elke dag. Snoepen doe ik nog heel soms maar dan gewoon een stukje chocolade of een koekje en dan is het goed. Je hebt de drang niet om nog meer te eten. Buiten het afvallen is het ook fijn om je energie te hebben en gewoon lekker in je vel te zitten. Ik ben er helemaal blij mee dat ik deze stap genomen heb en Wim Gerdes nogmaals heel erg bedankt voor je hulp!!!

Ellie  schreef op 24-1-2016 om 22:22uur haar ervaringen over de “Virtuele Maagband”

ervaringen

Ellie viel 9 kilo af

Hallo Wim,
Ik kreeg een tip van mijn schoondochter om af te vallen met een hypnosetherapie. Ik zou een virtuele maagband krijgen. Ik had er nog nooit van gehoord.  Ik moet zeggen ik was in het begin heel sceptisch. Ik wist niet waar ik aan begon, maar dacht, ik heb al zoveel geprobeerd dan ook dit nog maar, baat het niet dan schaad het niet.

Bij de eerste sessie kreeg ik al meteen een virtuele maagband, weliswaar onder hypnose maar daar merkte ik eigenlijk niets van. Ik had het gevoel dat ik alles bewust meemaakte. Ik was niet in slaap of zo.  Maar wat voor mij veel belangrijker was . Wim leerde mij om te ontspannen. Al snel was hij erachter dat ik ging eten van de stress. En dat had ik , veel stress.

Ik kon bij hem helemaal ontspannen. Elke dag luisterde ik naar een cd die ik van hem had gekregen en ik werd steeds rustiger. Met mijn eten ging het prima ik mocht gewoon 3 maaltijden eten en verder niet. Dat ging heel goed. De eerste week was ik warempel al 2,8 kilo kwijt.  Dat had ik nog niet eerder meegemaakt. Misschien met een heel sterk dieet ( shaken of zo )maar niet met normaal eten.

Ik ben 5 keer bij hem geweest en telkens was ik kilo’s kwijt. Half november ben ik begonnen en half januari was ik 9 kilo kwijt. Nu sta ik er alleen voor en ik was heel benieuw hoe het verder moest, maar ook dat gaat redelijk goed. Als ik gestrest ben dan luister ik ’s morgens de cd en dan gaat het de hele dag prima. Na een week was ik toch weer een pond lichter en ik ga nog gewoon door. Er mogen nog wel een paar pondjes vanaf

Wim nogmaals hartelijk dank voor de hulp en de foto.
Heel veel groetjes.
Ellie

Martien schreef op 30 december 2015 om 23:19 uur  zijn ervaringen over de “Virtuele Maagband”

Cliënten vertellen

Martien 11.8 kilo lichter

dag Wim

Vandaag op controle geweest bij mevr. dr. MOOREN Radboudziekenhuis.
Computer accepteerde het weerverschijnsel in eerste instantie niet
11,8 kg. Sinds 30 sept 2015.
Lever functie van 105. Naar 51 dank zij geen alcohol
Bloeddruk 60 128
Was zeer complimenteus  en verbaasd
Ben nu  ,s morgens 90.1 kg   Nog geen vet meting gedaan
Zeer tevreden

Gr Martien.

Mandy schreef op 1 augustus 2015 om 20:42 uur  haar ervaringen over “Stoppen met Roken”
Beste Wim,
Het is nu ruim 7 weken geleden dat ik bij jou ben geweest voor de hypnotherapie. Ik heb sinds die avond ervoor niet meer gerookt. Na 22 jaar veel roken en 1 eerdere poging met accupunctuur, wat ik maar 1 week vol hield. Had ik niet verwacht dat dit mij nog zou lukken. Ik heb enkele moeilijke momenten gehad maar die waren ook zo weer voorbij. Ik ben wel een paar kilo aangekomen maar zit nog maar 2 kilo boven mijn streef gewicht. Ik heb dan ook je advies op gevolgd en vandaag boodschappen gedaan voor een andere leefstijl qua voeding. Hier kijk ik erg naar uit want ik heb al een hoop heerlijke recepten gevonden. Verder zit ik goed in mijn vel, ik ben meer gaan sporten en raar maar waar “ik voel minder stress”. Verder had ik dan ook nog een verslaving aan spelletjes op Facebook die al ruim 10 jaar uren van mijn dag in pikte. Ook daar ben ik na ongeveer een week mee gestopt en dit gebeurde niet eens bewust! Ik heb nu veel meer tijd over om een hoop andere leuke dingen te doen.

Wim bedankt voor de fijne gesprekken en de interessante therapie, ik heb hier ontzettend veel van geleerd!

Groeten Mandy

Ben schreef op 23 juni  2015 om 21:57 een aanvulling op zijn verhaal van 20 mei over “Stoppen met Roken”
Hallo Wim,
Na het schrijven van mijn ervaringen met stoppen met roken door middel van Hypnotherapie ben ik op vakantie gegaan. Helaas had ik daar een terugval en ben ik toch weer bezweken voor de verleiding. Ik heb 2 weken weer gerookt en dacht nog dat ik bij thuiskomst wel weer kon stoppen. Niks was minder waar. Het lukte me gewoon niet op wilskracht. Ik heb toen gebruik gemaakt van je aanbod om terug te komen.
Ik begrijp het nog steeds niet, maar nadat ik weer een sessie bij je had doorgebracht lukte het me weer om bijna moeiteloos te stoppen. 
Ik ben nu alweer 10 dagen verder en het gaat nog steeds prima, geen afkickverschijnselen, geen behoefte.
Ik ga er van uit dat het deze keer wel gaat lukken. Gewoon niet toegeven en als de behoefte het hoofd opsteekt gelijk iets anders gaan doen.

Dankjewel Wim.
Het gaat prima nu.
Ben

Ben  schreef op woensdag 20 mei 2015 om 22:09 uur zijn ervaringen over “Stoppen met Roken”
Hoi Wim,
Even mijn ervaring met jouw behandeling aangaande stoppen met roken.

Ik ben 26 januari naar je toe gegaan en ik moest een aantal uren van te voren stoppen. Ik denk om mijn motivatie te toetsen. Ik ben er achteraf wel van overtuigd dat waarschijnlijk geen enkele behandeling helpt om te stoppen als je niet voor 100% gemotiveerd bent.

Ben naar je toen gegaan omdat ik al zoveel heb geprobeerd, 2 maal accupunctuur, pleisters, elcetro sigaret, niks hielp. Ook omdat k diep van binnen waarschijnlijk niet ‘echt wilde.

Eerste sessie, paar uur gepraat en ik had echt niet het idee dat ik onder hypnose was gebracht. Eigenlijk dacht ik toen ik naar huis reed dat ik m’n geld beter had kunnen sparen. Echter de volgende dag toen ik naar m’n werk reed paste ik de tips toe die we doorgesproken hadden. Ik weet niet waarom of hoe het kan maar heb eigenlijk geen enkel ontwenningsverschijnsel gehad. Dat wat ik het meeste vreesde bleef volledig uit. Ik ben een flinke roker, altijd geweest en dat al zeker 42 jaar, 4 pakjes shag per week.

Het verbaasde mij ten zeerste, dit had ik dus niet verwacht. Ik stond gewoon bij rokers en geen enkele behoefte. Het begon steeds meer te ” ruiken” en niet bepaald fris.

Na een week terug naar Wim. Wederom een sessie van 2 uur waar ik niet het idee had dat ik onder hypnose was geweest maar vooruit, was een aardig praatje pot en ik had al een week zonder moeite, niet gerookt.

Ben vol goede moed naar huis gegaan en hoe vreemd het ook mag klinken, hier eindigt mijn verhaal als zijnde een roker. Het is nu 4 maanden later en er is niet een moment geweest dat die verslaving nog de kop heeft opgestoken. Ik kan nu zeggen, het stelt inderdaad niks voor maar ik heb ook diverse keren de andere kant van de medaille meegemaakt. En het was vaak verdomd moeilijk. Nooit lukte me het om te stoppen, ook niet met hulpmiddelen. Nu wel waarom? Motivatie? Hypnose? Ik weet het niet.

Maar ik weet wel, al 4 maanden rookvrij, op naar het eerste jaar.
Het gaat me nu lukken, ik vertrouw er volledig op.
Groet en bedankt

Ben

M. Looymans schreef op 10 februari 2015 om 19:06 uur zijn ervaringen over “Stoppen met Roken”
Na 20 jaar een pakje sigaretten per dag gerookt te hebben was ik begin september 2014 er helemaal klaar mee, ik willen stoppen! Makkelijker gezegd dan gedaan, na enkele ervaringen met acupunctuur (wat niet het gewenste effect bracht) besloot ik een zwaarder middel in te zetten hypnose. Geheel nieuw voor mij, maar baat het niet dan schaadt het niet. Na een zoektocht op het web kwam ik via de site Life in Energy bij je terecht. Op basis van je foto en de prettige reacties op je site heb ik contact met je opgenomen. Het eerste persoonlijke contact werd gelegd in een prettige telefonisch intake. Nadien volgende twee zaterdag ochtenden bij je in de rustgevende praktijk, waar de basis is gelegd voor kracht om de verslaving tegen te gaan. Met succes, niet alleen het roken is overwonnen maar ook een stuk balans heb ik herwonnen in het dagelijkse leven. Dank Wim!

Met vriendelijke groet,
M. Looymans

Paula Janssen schreef op 24 november 2014 om 22:35 uur haar ervaringen over “Stoppen met Roken”
Wim, ik wil je enorm bedanken, voor het feit dat ik nu ook een niet roker ben na bijna 40 jaar, mede dankzij jou. Was er op een gegeven moment helemaal klaar mee. Het was genoeg geweest. Heb een afspraak met je gemaakt en kon al op hele korte termijn komen voor de eerste sessie. Had niet verwacht dat die sessie zo relaxed zou verlopen. En dan die uitleg van jou en het waarom stoppen met roken. Dat inspireerde mij enorm. Vier uur voor de 1e sessie mijn laatste sigaret gerookt. Voelde me al snel een niet roker. Ben er soms nog weleens verbaasd over dat het me zonder noemenswaardige problemen is gelukt. Mocht je denken het lukt me toch niet? Dan is het misschien een optie om samen met je partner te stoppen. Heb je gelijk een goede gesprekspartner als dit nodig mocht zijn. Samen sta je sterker. Veel succes en ga ervoor. Het lukt een ieder die wil.

Groeten van Paula

Annie  schreef op 22 november 2014 om 12.33 uur haar ervaringen over “ Stoppen met Roken”
Hoi Wim. Het is nu bijna 3 maanden geleden dat ik bij je ben geweest voor hulp om te stoppen met roken. Ik heb 40 jaar gerookt en al veel pogingen gedaan om te stoppen maar iedere keer ging het mis.  Naar mijn idee zit het roken tussen de oren en daar moet je het los kunnen laten en volgens mij is dat met hypno 2 gelukt. Het is niet zo dat je geen moeilijke momenten hebt maar het is veel minder en veel minder hevig als met de andere  pogingen. Je vroeg aan het einde van de tweede sessie of ik m’n shag bij jou wou achterlaten zodat ik dus echt niks meer te roken had en dat heb ik zomaar gedaan terwijl ik eerst al panisch werd bij de gedachte om geen voorraad te hebben ( had wel in m’n achterhoofd dat ik op weg naar huis altijd nieuwe kon kopen , maar die behoefte was er helemaal niet) En nu dus al bijna 3 maanden  niet roken, is een hele prestatie voor mij en ik heb er ook alle vertrouwen in dat het me deze keer wel gaat lukken, dankzij jou. Bedankt hiervoor.

Jose  sms’te op 21 november 2014 om 20:02 uur haar bericht over “Stoppen met Roken”
Ik zie dat je herhaalde malen mij hebt proberen te bellen. Sorry ik ben druk met van alles en jammer dat het steeds erg ongelegen komt. Het weekend zit ik in Utrecht en hopelijk kunnen wij elkaar komende week spreken. Ik kan je wel mededelen dat het heel goed gaat.
Gr. Jose

Inge Waardenburg schreef op 12 november 2014 om 11:46 uur haar ervaringen over “Stoppen met Roken”
Hallo Wim, Vandaag is het precies een jaar geleden dat ik bij je was. Twee dagen later stopte ik met roken, het ging niet altijd even gemakkelijk maar ik wil je even laten weten dat ik nog steeds gestopt ben.  Zonder jouw therapie en motivatie zou het me niet gelukt zijn! Ik ben niet van plan om ooit te beginnen. Ik hoop dat met jou ook alles goed is, met vriendelijke groet,

Inge

 

home