Energetisch behandelen

Energetisch behandelen


energetisch behandelen

Het energetisch behandelen heeft tot doel om onmiddellijk in contact te komen met je lichaam, de daarbij behorende blokkades en het loslaten daarvan.
Natuurkundigen zoals o.a. Einstein ontdekten dat er een alles omvattend energieveld is, waar wij deel van uit maken en waarin alles voorhanden is. Zonder deze levensenergie is leven niet mogelijk.
Dit energetisch veld wordt ook wel het quantumveld genoemd.

Quantum healing

energetisch behandelen

Bij quantum healing komt het lichaam in beweging door het toepassen van slechts lichte gerichte aanrakingen. Tegelijkertijd wordt je aandacht gefocust op lichamelijke veranderingen en sensaties.
Je ervaart een zachte golf van transformatie en het lichaam lijkt onmiddellijk in een complete ontspanning terecht te komen. Vrij snel daarna ervaar je een weldadige rust en ruimte die voelbaar is in lichaam en geest.
Deze in Amerika ontwikkelde methode wordt ook wel Matrix Energetics genoemd of zoals in Nederland de Touch of Matrix methode van Gunther de Jong.

Acces Consciousness Bars®  is een methode waarbij door zachte aanraking van  32 punten op je hoofd  een verandering ontstaat in je hersenactiviteit. Het brein schakelt over naar de thetastaat, vergelijkbaar met de toestand van diepe meditatie. Tijdens  een Bars® sessie lig je gekleed op de massagetafel.  Na ruim een uur ben je in een diepe ontspanning terecht gekomen. Je hoeft niets te doen. Er wordt ook geen energie van iets of iemand anders toegevoegd. Je eigen energiestroom is ingeschakeld en op energetisch niveau wordt losgelaten wat niet meer nodig is.

Resultaat

De effecten van energetische behandelingen zijn divers en ook per persoon verschillend. Je kunt al direct tijdens en na een behandeling veranderingen waarnemen. Het is ook mogelijk dat het proces van de veranderingen later op gang komt. Rust en ruimte in het hoofd worden bijna altijd genoemd. Maar ook:

  • betere concentratie
  • meer vitaliteit
  • vermindering van spanning en vermoeidheid
  • positievere levenshouding
  • creatiever

energetisch behandelen

energetisch behandelen

Gemakkelijk en snel aanmelden?
Bel: 06-51570564.

Of nu